ABVV-TEAM-STACA
Nieuw onderwerp plaatsenReageren

<  Enkele richtlijnen  ~  anwesend sein muss

Banning
Geplaatst: Wo-Dec-2020 04:04:20 Reageren met citaat
Geregistreerd op: 29 Sep 2020 Berichten: 98
Deze tip komt naar u toe vanuit het comfort van thuis, terwijl we allemaal onze sociale afstand oefenen. Het leven (en de huwelijksplanning!) Lijkt op dit moment een beetje uit het goede spoor te zijn, maar we vinden het geweldig dat er zoveel bij elkaar komen om elkaar te steunen! We hopen dat dit kleine klompje advies je op je gemak stelt terwijl de huwelijksplannen allesbehalve soepel verlopen.

Tip: Werk samen met je weddingplanner of ultra-liefhebbende en geduldige verloofde om een ??plan B voor de trouwdag te bedenken. Als je een mens bent, weet je dat dingen bijna nooit perfect verlopen zoals we denken dat ze zullen gebeuren. En het is klote.

Je favoriete tante is ziek en kan het niet redden. De voorspelling is een sombere stortbui. Je DREAM-fotograaf Sexy Formal Dresses is al geboekt. Oh, en je zult eigenlijk in quarantaine moeten worden geplaatst voor de onzichtbare toekomst. Wat doe je daarmee?

Wij weten. Het is een enorme spelbreker. Je bruiloft zal niet alles zijn wat je Pinterest je vertelde dat het zou zijn. En je wilt niet wachten om met je betere helft te trouwen. Maar het hebben van een back-upplan helpt je om je hoofd omhoog te houden en geeft je iets om naar uit te kijken zonder in paniek te raken! Regenachtige luchten? Neem contact op met uw locatie over opties voor binnenceremonies. Droomfotograaf geboekt? Vraag hen naar hun favoriete aanbeveling (u kunt erop vertrouwen dat ze een goede smaak hebben!). In quarantaine geplaatst? Stel uit, ga naar het gerechtsgebouw of maak er een kleine aangelegenheid van in de achtertuin met je favoriete mensen.

Het draait allemaal om de Wedding Dresses liefde tussen jou en je toekomstige bruid of bruidegom. De rest is gewoon extra goedheid die je uiteindelijk zult vergeten of later een heel grappig verhaal zal opleveren. Blijf sterk en weet dat het allemaal goed komt!

Een belangrijke reden waarom er niet meer trouwjurken online worden verkocht, is het geroemde 'Say Yes to the Dress'-moment in winkels. Het lijdt geen twijfel dat het personeel in boetieks voor trouwjurken vaak alles doet om ervoor te zorgen dat de bezoeken van de bruid magisch zijn. Hoewel winkels een beperkte voorraad jurken hebben, doet het personeel van bruidsboetieks ook alles wat in hun vermogen ligt om een ??geweldige jurk te vinden die past bij de stijl van de klant. In recensies van mama-en-popboetieks in het hele land, zijn bruiden vaak te zien die de toewijding en service van het personeel in de winkels Brudkl?nningar aankondigen. Aan de andere kant melden bruiden dat deze high-touch-ervaring met veel verkoopdruk kan komen. Bij luxe boetieks kan een bezoek aan de winkel ook gepaard gaan met een afspraakvergoeding - een Vera Wang-winkel rekende ooit bruiden $ 500 in om bruidsjurken te passen!

Anomalie is gemaakt door een bruid die genoot van haar boetiek-boodschappenservice, maar de jurk voor haar niet in de winkels kon vinden. De leidende veronderstelling van het bedrijf van Anomalie is dat een stylistenteam op afstand bruiden A + klantenservice kan bieden, terwijl een online model bruiden een betere selectie, prijs, lichaamsinclusiviteit en zelfs ervaring kan bieden (omdat onze technische service geen druk is en onze stylist om persoonlijke service te bieden aan bruiden). Het stylistenteam is de ruggengraat van Anomalie en is ervoor Plus Size Dresses verantwoordelijk dat ons bedrijf de best beoordeelde nationale retailer is volgens WeddingWire. Hier is een representatieve recensie van Anomalie-bruid Rhiannon:

"Ik heb zojuist mijn trouwjurk per post ontvangen, en het is eigenlijk zelfs beter dan ik me had kunnen voorstellen. Er was absoluut geen druk van… mijn stylist. Ze zag mijn visie volledig en Anomalie voerde het foutloos uit. Ik heb de bruidsboetiekervaring geprobeerd voordat ik contact opnam met Anomalie en ik kon de prijzen niet geloven. Bruiden hoeven geen $ 5K + te betalen voor een trouwjurk. Met Anomalie betaalde ik een FRACTIE van wat het in een boetiek zou hebben betaald. Het beste is dat de kwaliteit onberispelijk is. "

Naast het stylistenteam dat beschikbaar is wanneer een bruid vragen heeft, laat de online interface van Anomalie bruiden de kledingopties zien en visualiseren hoe de jurk eruit zal zien op hun lichaam. Met deze online tools, fysieke stofstalen en deskundige hulp van stylisten wanneer dat nodig is, zijn de bruiden van Anomalie-dozen die door het hele land aan het uitpakken zijn precies de droomjurk die elke bruid zich voorstelde.
Profiel bekijken Stuur privébericht

Berichten van afgelopen:  

Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1
Nieuw onderwerp plaatsenReageren

Ga naar:  

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum