ABVV-TEAM-STACA
Nieuw onderwerp plaatsenReageren

<  STACA NV Planning  ~  baar zijn? Voorlopig hebben we het over het p

yaya2017
Geplaatst: Wo-Nov-2019 09:04:10 Reageren met citaat
Geregistreerd op: 30 Mei 2019 Berichten: 189
Elke zijde van de schoen heeft een kamer, waarbij de ontwerpen de vier kamers tonen die in een 2x2-formatie zijn gestapeld. Nike stond echter toe dat de kamers werden vervangen door schuimblokken - alleen Nike Air Max 90 Mujer de onderste twee kamers zijn zichtbaar in de schoen van Kipchoge, dus het kan twee kamers en twee schuimblokken bevatten, of de bovenste twee kamers kunnen verborgen zijn Nike Air Max 95 Damen achter ZoomX-schuim. laten we praten platen. We kunnen niet zeker zijn dat ze zijn gemaakt van koolstofvezel, maar Nike's "misschien zijn ze, misschien zijn ze niet" legalese Nike Air Vapormax Femme laat ons geloven dat ze koolstof zijn. Hoe dan ook, dit is officieel het jaar van koolstofvezel en Nike gaat all-in en gooit niet één maar drie verdomde platen erin. Zie ze als het Adidas Superstar Damen brood in een drievoudig sandwich, dat de twee lagen met vloeistof gevulde kamers bijeenhoudt.

De bodemplaat gaat tussen de buitenzool en de onderste Adidas ZX Flux Femme kamers, de middelste plaat gaat tussen de Nike Air Max 90 Dames Zwart kamers en de bovenste plaat bevindt zich direct onder de voet van Kipchoge. Nike verklaart de kinetiek van het dempingssysteem www.emilytorino.it als volgt: als de schoen raakt verdeelt de kracht over de eerste laag demping (met vloeistof of lucht gevulde kamers, in het geval van Kipchoge's schoen). Die kracht wordt opgenomen door de middelste plaat en naar boven overgebracht naar de tweede laag demping (kamers of schuimblokken) en uiteindelijk naar de bovenste plaat. Het ontwerp maakt twee lagen compressie mogelijk en de krachtverdelingskwaliteiten van de platen voorkomen dat plaatselijke kracht (hotspots) de voet bereikt.

De achterkant van de schoen lijkt de standaardplaat Nike Air Max 90 Donne van ZoomX-schuim te zijn die wordt gevonden in de Next%. Zonder offici?le informatie van Nike hebben we veel vragen: Waarom is het kamersysteem Adidas ZX 700 Dames in de voorvoet beter dan ZoomX? In welke Nike Air Max 720 Femme mate verbetert het de lopende economie? Zullen we de schoen aan de voeten van meer Nike-elites zien in de komende maanden? Nike Air Max 95 Femme Kan iemand zonder een Nike-contract tegen deze schoen winnen? En, zal deze schoen ooit publiekelijk verkrijgbaar zijn? Voorlopig hebben we het over het patent en de afbeeldingen Adidas Superstar Femme van Kipchoge's meest geheime trappen - vertel ons wat je denkt over de barrière-versplinterende schoenen in de comments. Zoals de Next% , splitst een koolstofplaat de tussenzool. Nike Air Max 95 Womens In tegenstelling tot de Next%, is er een carbonplaat bovenop de tussenzool en ook een net boven de buitenzool.
Profiel bekijken Stuur privébericht

Berichten van afgelopen:  

Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1
Nieuw onderwerp plaatsenReageren

Ga naar:  

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum