ABVV-TEAM-STACA
Nieuw onderwerp plaatsenReageren

<  STACA NV Planning  ~  en soort katapult, of katapult, om lope

yaya2017
Geplaatst: Di-Dec-2019 04:20:47 Reageren met citaat
Geregistreerd op: 30 Mei 2019 Berichten: 189
Deze bevindingen zijn gebaseerd op meer dan twee keer de gegevens die onze eerdere schattingen hebben opgeleverd. Onze gegevens bevatten nu resultaten van meer dan een miljoen marathons en halve marathons gecombineerd Adidas Superstar Femme sinds 2014. Belangrijker nog, Nike Air Max 90 Femmebijna al deze nieuwe resultaten vinden Nike Air Max 90 Womens plaats in een wereld waarin hardlopers deze schoenen in grote aantallen begonnen te dragen. In deze periode meldde een overweldigend aantal hardlopers - vooral snellere - dat ze naar deze schoenen waren overgestapt, vermoedelijk op zoek naar een voorsprong die ze op de racedag Nike Air Max 270 Femme konden krijgen. Denk eraan dat in de laatste maanden Nike Air Max 95 Femme van 2019 ongeveer 41 procent van de marathons minder dan Nike Air Max 90 Femme drie uur gemeld te zijn uitgevoerd in deze schoenen (voor races waarbij we gegevens hebben):

Wat deze schoenen anders maakt, is onder andere een koolstofvezelplaat in de tussenzool, die bij elke stap energie opslaat en vrijgeeft en is bedoeld als een soort katapult, of katapult, om hardlopers voort te stuwen. De schoenen zijn ook voorzien van tussenzoolschuim dat volgens onderzoekers www.alankerrleisure.co.uk bijdraagt ??aan een verhoogde Nike Air Max 97 Womens loopeconomie. Of de schoenen de regels overtreden van het bestuursorgaan van het circuit, World Athletics, hangt af van hoe men deze zin uit het rulebook interpreteert: "Schoenen mogen niet worden gebouwd om atleten te geven oneerlijke hulp of voordeel. ”Het geeft niet aan wat een dergelijk voordeel zou kunnen zijn.

"We hebben bewijs nodig om te zeggen dat er iets mis Nike Air Max 95 Womens is met een schoen," vertelde een woordvoerder van het Adidas NMD Mujer bestuursorgaan, toen de I.A.A.F., vorig jaar aan The Times. “We hebben nog nooit iemand gehad die bewijsmateriaal heeft meegebracht om ons te overtuigen.” Wat deze schoenen anders maakt, is onder andere een koolstofvezelplaat in de tussenzool, die energie opslaat en vrijgeeft bij elke stap en bedoeld is om te werken als een soort katapult, of katapult, om lopers voort te stuwen. Nike Air Max 270 Femme De schoenen zijn ook voorzien van Adidas ZX 700 Womens tussenzoolschuim dat volgens onderzoekers bijdraagt ??aan een verhoogde loopeconomie. Of de schoenen de regels overtreden van het bestuursorgaan van het circuit, World Athletics, hangt af van hoe men deze zin uit het rulebook interpreteert: "Schoenen mogen niet worden gebouwd om atleten te geven oneerlijke hulp of voordeel. Nike Internationalist Mujer "Het geeft niet aan wat zo'n voordeel zou kunnen zijn." Nike Air Max 90 Damen Rosa We hebben bewijs nodig om te zeggen dat er iets mis is met Nike Air Max 90 Donne een schoen, "vertelde een woordvoerder van het bestuursorgaan, toen de IAAF genoemd, vorig jaar aan The Times. . “
Profiel bekijken Stuur privébericht

Berichten van afgelopen:  

Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1
Nieuw onderwerp plaatsenReageren

Ga naar:  

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum