ABVV-TEAM-STACA
Nieuw onderwerp plaatsenReageren

<  Voorstellen  ~  jaar het inhuren van Colin Kaepernic

yaya2017
Geplaatst: Di-Aug-2019 08:39:42 Reageren met citaat
Geregistreerd op: 30 Mei 2019 Berichten: 189
Nike annuleerde de Chinese verkoop van een reeks sportschoenen ontworpen door Undercover, het merk van de Japanse ontwerper Jun Takahashi, meldde de Financial Times. Eerder deze maand plaatste Undercover op zijn Instagram-account een foto van demonstranten met de slogan "geen uitlevering aan China , "aldus het rapport. Nike heeft de verkoop van een reeks sportschoenen in China stopgezet nadat de Japanse ontwerper steun voor Hong Kong-protesten in een Adidas ZX Flux Womens Instagram-post Nike Air Vapormax Femme toonde, meldde de Financial Adidas ZX Flux Dames Times woensdag. De lijn van Nike Air Presto Mujer sportschoenen met beperkte oplage Nike Air Max 1 Mujer is ontworpen door Undercover, het merk van de Japanse ontwerper Jun Takahashi, volgens het rapport. Verschillende Chinese retailers trokken die schoenen zonder uitleg uit de verkoop, meldde de FT. Nike bevestigde de overstap naar CNBC. Een woordvoerder van het bedrijf zei: "Op basis van feedback van Chinese consumenten hebben we een klein aantal producten uit China teruggetrokken die door een medewerker zijn ontworpen."

Eerder deze maand plaatste Undercover op zijn Instagram-account een foto van demonstranten met de slogan "geen uitlevering aan China," volgens het rapport. Naar verluidt trok dat bericht terugslag van Chinese gebruikers van sociale media. Undercover schrapte het bericht en zei dat het een "individuele mening" was die Nike Air Max 1 Mujer per Nike Air Max 90 Damen ongeluk werd opgesteld, aldus de Nike Air Max 2017 Femme krant. De ontwerper reageerde Nike Air Max 97 Femme niet onmiddellijk op het Nike Air Max 1 Femme verzoek van CNBC om commentaar. Een wetsvoorstel om uitleveringen naar China en andere rechtsgebieden toe te staan, leidde de afgelopen weken tot grootschalige protesten in Hong Kong. Demonstranten zeiden dat ze zich zorgen maken dat Hongkong zijn wettelijke onafhankelijkheid verliest en ongemakkelijk dicht bij Beijing komt.

Het is onwaarschijnlijk dat de controverse een significante impact zal hebben op de inkomsten van Nike in China, omdat het snel werd behandeld en de schoenen werden ontworpen als een collectorsitem in plaats van een massaproduct, zei een persoon dicht bij het bedrijf. de moeilijkheden die multinationale ondernemingen ondervinden om zich aan te passen aan politieke gevoeligheden in China zonder dat consumenten in meer politiek Adidas NMD Damen liberale landen Nike Air Max TN Mujer worden gezien als Nike Air Max 90 Femme toegeven aan autoritaire Adidas Superstar Mujer eisen. Nike heeft zichzelf Nike Air Presto Mujer op de markt gebracht als een kampioen van sociale doelen. Dit omvatte vorig jaar het inhuren van Colin Kaepernick, een Amerikaanse voetballer die deel uitmaakte van een protestbeweging tegen de brutaliteit van de Amerikaanse politie tegen Afro-Amerikanen, als het gezicht van een spraakmakende reclamecampagne.
Profiel bekijken Stuur privébericht

Berichten van afgelopen:  

Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1
Nieuw onderwerp plaatsenReageren

Ga naar:  

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum