ABVV-TEAM-STACA
Nieuw onderwerp plaatsenReageren

<  STACA NV Planning  ~  stisch die Brooks in elkaar heeft gez

yaya2017
Geplaatst: Ma-Nov-2019 04:23:41 Reageren met citaat
Geregistreerd op: 30 Mei 2019 Berichten: 189
Hoewel andere schoenenbedrijven traag reageren op Nike's met Pebax gecoate gambit, lijken ze hun eigen Nike Internationalist Femme prototypes in te halen. Dit heeft op zijn beurt geleid tot zorgen over een Nike Air Max TN Donne potenti?le wapenwedloop waarin merken elkaar proberen te flankeren met steeds rijker ontworpen supershoes, tot aan de wegraces, die heerlijk eenvoudige Nike Air Max 270 Femme en pure sport (als je alle doping negeert), begint de weg van de Formule 1 te volgen: de beste Adidas ZX 700 Dames technologie wint. Om te voorkomen dat dingen volledig uit de hand lopen, is er gespeculeerd dat de International Association of www.ranmoorpharmacy.co.uk Athletics Federations misschien nieuwe regels zal invoeren over wat lopers mogen hebben; een schijnbaar verstandige (en www.annieemmerson.co.uk uitvoerbaar afdwingbare) suggestie was om de stapelhoogte op raceflatten te beperken.

Maar niet iedereen heeft Nike Air Max 90 Hombre Azul er vertrouwen in dat de IAAF überhaupt iets wil doen, dus wat vinden de hardlopers zelf? Op de persconferentie voorafgaand aan de New York City Marathon van Adidas NMD Dames zondag vroegen we enkele van de beste marathonlopers ter wereld naar hun mening over Adidas ZX Flux Womens het lopende schoenendebat: "Ik ben enthousiast over een punt waarop het schoengedrag stabiliseert en we teruggaan naar praten een beetje Nike Air Max 90 Womens Blue meer over de atleten en de prestaties. De schoenen hebben een grote rol gespeeld. . . maar ik denk dat het een Nike Air Max 95 Dames niveau zal bereiken. Op een gegeven moment is er een dalend rendement, want naarmate je langere en langere schoenen Nike Air Max 2017 Donne krijgt, moet je steeds bredere schoenen bouwen en dan worden ze zwaarder. Het zal dus interessant zijn om te zien waar deze schoenen samenkomen, of als de IAAF besluit wat regulering te doen. ”

We moeten gewoon mensen opleiden en ervoor www.anamartinez.es zorgen dat ze begrijpen dat er nu iets anders aan de hand is. . . Ik vind de schoen [prototype] fantastisch die Brooks in elkaar heeft gezet. Ik haat www.marmarisco.es het concept [van een schoenwapenrace], maar ik ben dol op de schoen. Ik kon alle kanten op. Adidas Superstar Femme Als ze het hebben verboden [d.w.z. verschillende herhalingen van supershoes] morgen zou ik zoiets van ‘Geweldig! Dat is ook goed. ' . Nike Air Max Classic BW Mujer . Het is een wapenwedloop en het moet een voetrace zijn. We moeten erachter komen wie de beste atleet is, die 26,2 Nike Air Presto Mujer mijl beter kan afleggen dan de andere persoon, niet wie de nieuwste, beste technologie heeft. . . Ik denk dat er een bepaald breekpunt komt waar het een beetje te veel wordt.
Profiel bekijken Stuur privébericht

Berichten van afgelopen:  

Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1
Nieuw onderwerp plaatsenReageren

Ga naar:  

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum